Tuesday, 9 August 2011

AKU RASA COMEL OKEY CERITA NIE! KORG TAK RASA COMEL DIAMMM JERR!!

HEEE
nk tau apa dia?
tibatiba hari nie aku terbukak hati nk bukak account myspace
so aku pn bukak lah sekejap
saja nk explore myspace nie
*katanya dah upgrade baru!
so aku pn on la myspace
atau singkatannya MS!
aku pn ushausha lah apa yg aku nk usha
then aku bukak status lama aku
aku baca macammacam status aku update
^_^
haiyaaa macammacam aku luahkan
kira aku famous gak lah kt MS dulu
kehekehkehekeh
*jangan kata aku perasan okeyyyy
then yg membuatkan aku rasa geli hati sangat
status aku berbunyi begini
*wahh berbunyi, padahal tak berbunyi pnnnnn
status aku berUPDATE begini
*wahh pelik jugak nie
heee lambat bebeno aku nk menceritakan yerr
hee aku baca status tu tertulis "18 YEARS OLD ALREADY"
aku baca status tu aku terus gelak sorgsorg!
sebab skrg aku dah 20tahun
eishhh start dari baca status tu
aku terus berfikir
*ehh tak sangka aku dah membesar tanpa aku sedari! ecehh
skrg nie anak ustaz thalhah dah pn dewasa dengan jayanya!
hahahaha
tak sangka aku dah 20tahun *tapi ikut tahun jela 20tahun, kalau ikut bulan tak lagi
hihihi
now aku dah besar, dah boleh kawin dah pn nie haaaaa
eceehh gedikk noo kawinkawin!
ehh tapi aku nk kawin tauuuu
sampai seru aku kawin terusssss
b, masuk minang ayg cepatcepat sikit tau!
tak sabar nk jadi isteri yg misali *KONONNYA
I LOVE U VERY VERY MUCH EVER N FOREVER TAU B
*haa yg nie aku dedikasikan oleh MOHD RAIMI OKEYYY ^_^

ECEHHH MANJAMANJA PULAK AKU NIE!!
EHH BIASALAHHHH
JELES LEWWWTUUU

P/S : aku guraugurau je, kalau ada yg terasa tu, janganlah terasa okeyy! aku memang macamni! kalau terasa jugak, aku paksa korg jangan terasa jugak! 
ehh apa aku merepek nie
lagi satu nk bgth, umur skrg tu saja je aku kuningkan! tak payah lah nk usha sangat umur aku! korg pn lebih kurang aku jerr!
weeeeee


No comments:

Post a Comment